Nos, megnyitám az blogot, egészen nyugodtan lehet lájkolni, habár ez nem olyan azpara és társai féle lájkgyűjtögetős 9gag és cheezburger tolvaj blog lesz.

Ez a Justin nevű srác a 74 éves édesapjával él, és napról napra leírja annak a dumáit. A twitterük neve: sh*tmydadsays - ami nyersfordításban annyit tesz: szarságok amiket apa mond. Azért nem ez lett a blog címe, mert nem akartam, hogy már a blog címe miatt visszadobjanak. Lesz káromkodás, kellemes dózisban. Tudnotok kell, hogy valószínűleg nem időrendi sorrendben fogom fordítani ezeket, hanem össze-vissza, legfeljebb, ha kifogyok a legjobbakból, akkor menetrend szerint lesz. Íme hát az első pár duma:

Szóval szereti a drogot és a kurvákat. Ezek a majonéz és a mustár az élet szendvicsében. A probléma az, hogy neki ez minden ami a kibaszott szendvicsében van.

Nem. A földönkívüliek léteznek, csak nem hinném, hogy több millió fényévet utaznának, csak hogy megnézzék a Földet. Ez olyan, mintha 1000 mérföldet vezetnél, hogy bemenj egy McDonald's-ba. (eredetileg Arby's van, a lényeg u.a.)

Nem, én a salátát akarom. ... Mi az, hogy éljek egy kicsit? Egy kibaszott ebédet rendelek, nem a saláta és légdeszkázás között választok!

Mikor kijöttél anyádból, úgy néztél ki, mint egy darab szar. Azt mondta, gyönyörű vagy. Nem tudom mi rémisztett meg jobban; a kinézeted, vagy anyád ítélőképessége.

Látod, azt hiszed, hogy le se szarom mit mondasz. Téves. Igazából miközben te beszélsz, én gondolkozom: "Hogy tudnám még jobban leszarni?" Ezért tűnik úgy, mintha érdekelnél.

(megj.: "give a shit" szófordulatnak nem találtam jobb alternatíváját, kommentben fogadom a javaslatokat)

Az eljegyzési gyűrűknek nincs értelme. Az indiánok teheneket adtak egymásnak... Oh, bocsánat, gratulálok az eljegyzésetekhez. Jók vagyunk mostmár? Befejezhetem az indiános sztorimat?

Figyelj, alapjában véve, mi baszni és szarni jöttünk a Földre. Szóval, amennyiben a munkád nem segít az embereknek szarni vagy kefélni, akkor nem olyan fontos, úgyhogy nyugi van.

Nem, az emberek ki fognak halni. A dinoszauruszok eléltek romlott húson. Te egy hétig fostál egy Wendy's-es kaja miatt.

(megj.: Wendy's szintén gyorskajálda, ilyen van Magyarországon is)

Nos ennyi volt mára, jövök még!

update: forrást elfelejtettem, íme: http://twitter.com/#!/shitmydadsays

Címkék: apa idézet vicces duma

A bejegyzés trackback címe:

https://faterdumai.blog.hu/api/trackback/id/tr872970526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása